توهین و فحاشی و هتک حرمت

دسته بندی : کیفری | توهین
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یایک استادی کلاس داشتم امروزکه سرتمام جلساتش رفتم فقط دوجلسرونرفتم
که گواهی دارم مابقیشوبودم ایشون لیست حضورغیاب نداشتن هرجلسه ازبچه هابرگه میگرفتن اسم هارومینوشتن منم اسمم رونوشته بودم داخل برگه ها
اماامروزایشون واردکلاس شدن وبعدازچنددقیقه صحبت به بنده گفتن خانوم شماتاحالاکجابودی نبودی برودرسوحذف کن گفتم من بودم این جزوم اینم مدرک گوش نکردن درسوشروع کردن
آخرکلاس به بچه هاازدوباره گفت یه برگه دراریداسمتون روبنویسیدمن گفتم استادلیست حضورغیاب نداریدبازهفته بعدنگیدشمانبودی حذفی نیومدی
برگشتن به من گفتن شماروکلامن حذف کردم پاشوازکلاس بروبیرون من گفتم هزینه کردم پول دادم چرابایدوقتی بودم حذف شم بیرون نمیرم ازکلاس ایشون بیشترعصبانی شدبازگفت بروبیرون منم گفتم میرم پیش کمیته انظباطی ثابت میکنم که بودم
بعدایشون ازدوباره ناراحت شدن گفت پیش هرخری میخوای بروپدرت بهت ادب یادنداده
منم گفتم پدرشماهم به شمایادنداده وضایفتودرست انجام بدی لیست حضورغیاب داشته باشی برحسب اتفاق نگی فلانی توبودی تونبودی بازم عصبانی ترشدن هرچی فوش بودبه من دادن بیشعورنفهم احمق آخرم رفتن حراست ازمن شکایت کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. در خصوص توهین می توانید شکایت کیفری کنید ولی چون متقابل بوده احتمال موفقیت کم است.و البته این موارد در کمیته های دانشگاه بررسی میشود.