شکایت استاد از دانشجو

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یایک استادی داشتم که سرتمام جلساتش رفتم فقط دوجلسرونرفتم
که گواهی دارم مابقیشوبودم ایشون لیست حضورغیاب نداشتن هرجلسه ازبچه هابرگه میگرفتن اسم هارومینوشتن منم اسمم رونوشته بودم داخل برگه ها
اماامروزایشون واردکلاس شدن وبعدازچنددقیقه صحبت به بنده گفتن خانوم شماتاحالاکجابودی نبودی برودرسوحذف کن گفتم من بودم این جزوم اینم مدرک گوش نکردن درسوشروع کردن
آخرکلاس به بچه هاازدوباره گفت یه برگه دراریداسمتون روبنویسیدمن گفتم استادلیست حضورغیاب نداریدبازهفته بعدنگیدشمانبودی حذفی نیومدی
برگشتن به من گفتن شماروکلامن حذف کردم پاشوازکلاس بروبیرون من گفتم هزینه کردم پول دادم چرابایدوقتی بودم حذف شم بیرون نمیرم ازکلاس ایشون بیشترعصبانی شدبازگفت بروبیرون منم گفتم میرم پیش کمیته انظباطی ثابت میکنم که بودم
بعدایشون ازدوباره ناراحت شدن گفت پیش هرخری میخوای بروپدرت بهت ادب یادنداده
منم گفتم پدرشماهم به شمایادنداده وضایفتودرست انجام بدی لیست حضورغیاب داشته باشی برحسب اتفاق نگی فلانی توبودی تونبودی بازم عصبانی ترشدن هرچی فوش بودبه من دادن بیشعورنفهم احمق آخرم ازمن حراست شکایت کردن الان من چی کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شکایت استاد شما مربوط میشه به کمیته انضباطی دانشگاه و بنابر مقررات همان کمیته برخورد میشود اما شما میتوانید چنانچه توهینی صورت گرفته به معرفی دوشاهد شکایت کیفری نمایید