فضای مجازی و گروه تلگرامی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. من چندتا گروه تلگرامی دارم، میخواستم بفروشم، خریدار ممکنه که این گروه ها رو تغییر کاربری بده و ادمینش ی نفر دیگه باشه و من کاملا از گروه ها خارج بشم. سوال من اینه که اگه با این گروه ها جرمی مرتکب شد مثل جرم سیاسی یا کلاهبرداری کنه، پای من که فقط سازنده گروه بودم و فروختمش هم گیره یا نه؟ با خیال راحت بفروشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.در صورت خروج کامل شما از گروه و ادمین نبودن، مسئول جرایم بعد از ان نیستید