الزام به. استرداد لاشه سفته و

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من از برادرشوهر خواهرشوهرم میخواستم پول قرض بگیرم و به ایشون سفته بدم باهم قرار گذاشتیم که سفته رو به ایشون تحویل بدیم پسر خواهررشوهرم مارو میبینه و زنگ میزنه مادرش میاد اونجا و انگ تهمت که شما باهم دوستیدو فلان بعد برادر شوهرش سفته منو میبره نشونش میده میگه بابا پول میخوام بهش قرض بدم سفته رو گرفته و دیگه نمیده میگه میخوام اجرا بزارم سفته فقط امضا و اثر انگشت من هست دیگه نتونستم بنویسم سفته سفید امضا حتی این آقا اسمشم ننوسته فقط یه امضا و اثر انگشت چیکار میتونم بکنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته را تقدیم دادگاه نمایید با توجه به مستندات که شما از ایشان پول نخواسته آید و متن سفته و شهادت انذاقا رای خواهید گرفت