مطالبه وجه سفته و درخواست تامین

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من رسید دست نویس دارم که شخصی 1میلیاردو 600 میلیون تومان پارسال دادم بهشون جهت خرید ی واحد اپارتمان و همون مقدار سفته سفید امضا دارم ازشون الان خود شخص نیست و خانواده میگن بیمارستانه و جواب درست و قطعی نمیدن با مدارک موجود میتونم درخواست تامین بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله سفته را واخواست و تقاضای تامین کنید با اسناد و مدارک رسید وجه موجود دادخواست الزام به ایفای تعهد یا مطالبه وجه بزنید