دادخواست مطالبه ی وجه واریزی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود من اهل افغانستان هستم چهار ماه پیش با یک مرد هموطنم آشنا شدم که برای کار به ایران آمده بود بعد گذشت دو ماه با هزینه آن مرد پاسپورت گرفتم و به ایران آمدم و ازدواج کردم ولی به دلایلی عروسی ما به هم خورد و طلاق گرفتم حالا او مرد از من درخواست می کند بابت پولی که در این چهار ماه به من داده و برای مهاجرتم به ایران هزینه کرده برایش همه مصارفی که کرده را پرداخت کنم می خواستم ببینم طبق قانون من باید پول های شخص را آیا به خودش برگردانم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله ایشان می تواند مبالغ مذکور را از شما مطالبه کند.