آیا امکان مطالبه پول وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
خانمی هستم که مورد ظلم آقای متاهلی قرار گرفته..در سال 1399قسطم مهاجرت ازایران بود به همین دلیل لوازمم و گذاشتم به‌ فروش که این آقا یک وکالتنامه بلاعزل فروش تمام اموالم رو از گرفته و 40 میلیون تومان دستی بدون مدرک به من داد..و مهاجرتم نشد و در ایران موندم و این آقا باتهدید به اسیدپاشی و قمه زدن منو مجبور به زندگی و ازدواج سفید با خودش کرد...و دائم منو با خودش به جادهای بانه و بندر برای رد کردن کالای قاچاق می‌برد...تا اینکه سال 1400 تصادف کردیم و من از پای چپ ناقص شدم و الان 30 درصد پام خم نمیشه...و در مدتی که افتاده بودم تو بستر خودش و خانواده‌اش به من و بچه‌ها م فحاشی میکردند و اذیت و آزار روحی که من چندبار تصميم به خودکشی گرفتم...حدودا 2 سال طول کشید که من رو پا شدم کمی که باز منو با خودش برد جاده بانه مجددا تصادف شد و دست راستم شکست. ..و الان یک ساله گذشته و این آقا بجای اینکه به من خسارت جانی و مالی بده هر دفعه میخواد پول دیهای منو رو هم بگیره میگه به من بدهکاری بابت 40 میلیون تومان و حق زن و بچه‌ها م رو خوردی خواهش میکنم لطفا به من کمک کنید خواهش میک

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که مستند پرداختی نداشته باشد امکان طرح دعوا علیه تان را ندارد. مستند پرداختی همان رسید کارت به کارت ویا اگر پول به صورت دستی داده شده از شما رسید داشته باشد.