عدم کد رهگیری در مبایعه‌نامه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مبایعه نامه خرید زمین نوشتیم که مبایعه نامه ار نوع قدیمی هست و سه برگ و اثر انگشت خریدار و فروشنده ندارد و کد رهگیری ندارد و 2 تا شاهد دارد که هر دو از طرف خریدار است این مبایعه نامه ارزش قانونی دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.صرف امضای خریدار و فروشنده در مبایعه نامه در صورت رعایت شرایط صحت معاملات برای اعتبار قانونی آن کافی است ونیازی به اثر انگشت نمی باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم