شکایت بابت تهمت وافترا وقذف

دسته بندی : کیفری | تهدید
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .خواهرزادم نو جمع مهمونی خانوادگی به من فهش کسکش و دیوث و به دخترم صلیته گفته چطور مبتونم ادعای شرف کنم آیا شکایت کنم فایده ای داره میتونم به نتیجه برسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی دایر بر توهین وافترا وقذف علیه ایشان مطرح نمایید واز طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا ارسال بفرمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید