راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام میبخشید من چند شب پیش ازبرادرم که 4 سال ازم کوچیک تره کتک خوردم خانوادم بهش رو دادن ازاون موقع با دست راستم نمیتونم کارکنم یک انگشتم بی حس شده انگشتامم درد میکنن کف دستمم باقیچی شکاف داد تا دست بزنم نفسم میره خیلی درد میکنه امشب هم اومد حمله کرد اول لگد زد به پاهام الان ازدرون پاهام درد میکنن بعدش اومد مشت زد تو صورت و بینیم . بینیم درد میکنه بعددستامو کبود کرد الان تمام دستامم درد میکنن درضمن من فردای اون شب شکایت کردم ولی هنوز ابلاغیه دادگاهیش نیومده الان باردوم کتک خوردم چه کارکنم ؟ واقعا امنیت جانی روحی ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید منتظر بمانید تا دادگاه تعیین تکلیف کند وبه شکایت ضرب وجرح عمدی رسیدگی نماید.