اعسار از محکوم به _اعسار

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 600 میلیون ت از یک نفر اجرائیه کشیدم که مهلت اجرائیه تا 20 اردیبهشت ولی طرف حتما میره اعسار میزنه ///
این چه قانونیه /
خب همه میتونن پول مردم را بخورن بعدش برن اعسار بزنن
بعدش با پول طلبکار کار میکنه و در نهایت چندرقاز اقساطی که قاضی تعیین میکنه بر میگردونه /
این قانون کمک به دزد و کلاهبردار نیست؟؟
ده روز مهلت اجرائیه که کشیدم تمام بشه حکم جلب میدهند؟
استاد با سپاس از راهنمایی و کمکی که به مردم میکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. در صورتی که محکوم علیه اموالی داشته باشد که به دادگاه ارائه ننماید و شما بتوانید در دادگاه این موضوع را اثبات نمایید، اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد.