فسخ معامله و عدم پرداخت چکهای مربوط به معامله

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند تا زمین خریدم به ارزش 8 میلیارد که 4 میلیارد ازپولش رو به صورت نقد دادم و الباقی رو‌چک دادم و در حال حاضر نمیتونم اون چک ها رو پاس کنم و چکام برگه خورده
ایا درصورتیکه چک ها رو نتونم نقد کنم امکانش هست که معامله رو بتونم فسخ کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بستگی به مفاد قرارداد دارد، برای اظهارنظر دقیق تر قرارداد بایستی بررسی و مطالعه گردد. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، به صورت آنلاین با اینجانب تماس بگیرید.