ارجاع پرونده به شعبه ی دادیاری

دسته بندی : کیفری | سرقت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
حدود 3ماه پیش شخصی ادعا کرد که از منزلش سرقت شده
اول من به عنوان مطلع کلانتری خواست و گفتن که یه فیلم هست که چیزی از چهره مشخص نیست و ایشون از قد و هیکل ادعا میکنن منم
2 هفته بعد اگاهی زنگ زد و گفت ازتون شکایت کرده و من کاملا رد کردم و گفتم خونه بودم گفتن ازت فیلم و عکس میگیرم میدیم تشخیص هویت از روی آناتومی بدن .
بعد خطمو چک کردن گفتن که بلوار ظفر آنتن داشتی و خیلی جاهای دیگه که البته به خونه خودمون نزدیکه و ناگفته نماند من اصلا اونجاها نبودم .من همون روز وکیل گرفتم و اصلا شاهد هم دارم که خونه بودم
بعد از 2 ماه 5شنبه وکیلم تماس گرفت و گفت که حضوری به آگاهی مراجعه کرده و گفتن 1هفته قبل پرونده به دادیاری ارجاع شده
ولی هیچ پیامی برای من یا وکیلم نیومده و داخل ثنا هم چیزی ندارم
الان سوالم اینه اگر متهم شناخته میشدم نباید باهام تماس میگرفتن یا جلب میکردن یا خودمم میفرستادن دادسرا؟
و اینکه چرا ثنا چیزی برام نیومده با اینکه 1 هفته الی 10 روز از ارجاع پرونده گذشته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بعد از تعیین شعبه در دادیاری ،به شما ابلاغ خواهد شد.اطلاع رسانی پرونده در عدلیران را بررسی کنید.