افترا و شروع به افترا و پرونده سازی

دسته بندی : کیفری | افترا
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده ساکن تهران هستم اما اصالتا مرزنشین هستیم.
برادر بنده با اشخاصی که به عنوان گارد امنیت گمرک شناخته میشوند به مشکل و جدال افتاده بودند.در شهرستان
بعدش از اونجا فراری میشود به تهران می اید و خانه شهرستان درب قفل میکند.
این طرف ما که گارد گمرک هستش به نوعی همسایه ماهم هستش 2تا3 خانه با ما فاصله دارد و به نوعی متوجه میشود که خانه کسی نیستش و شب از روی پشت بام میرود داخل حیاط خانه و وارد میشود و چند فقره خشاب و سلاح گرم مخفی میکند و بعد با آشناو زوری که دارد فرداش با مامورین امنیت و اطلاعات میریزن داخل خانه که هیچکس نبوده و سلاح کشف میکنن.
مب خواستم حقیقتش بپرسم الان چه کاری از دست ما برمی اید.
و تنها مدرکی که ما داریم صدای ضبط شده خانم طرف هستش که گفته بوده چند شب پیش همسرم از پشت بام به خانه شما رفتن. و همچنین یه پیام که طرف گفته واسه شما پرونده سازی میکنم قبل این اتفاقات
ممنون میشم راهنمایی کنید برادر من 24سال سن دارد و جوان هست طرف با نفوذی که دارد می خواهد سیاسی و گروهک بزند پرونده را ما باید چیکار کنیم 1 ماه خانواده ما پدر مادر روز شب ندارن و گریه میکنن.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با مدارکی که در دست دارید و لایحه خوب با استناد به اصل برائت میتوانید از خود دفاع کنید و بعد از قرار منع تعقیب بر علیه آن شخص به جرم افترا عملی شکایت کنید پیشنهاد میشود جهت نگارش لایحه و رزرو وقت مشاوره از طریق سایت اقدام نمایید.