مسدودی سیم کارت، شکایت

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی سال 98 از اینجانب و خط بنده شکایت کرده بوده خط مسدود و یک بار احضاریه اومده بوده خواستم ببینم بعد از این مدت پرونده مختومه شده؟؟؟ برای بازگشایی خط باید چکار کرد؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. پاسخ به پرسش شما نیاز به گفت و گوی تلفنی برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات است؛ لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.