الزام به انجام تعهد مالی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر چنانچه زوج به صورت دستی تعهد دهد که منزل مسکونی به نام زوجه شده است آیا ضمانت اجرایی دارد چون حاضر به حضور در محضر نمی شود و ادعا می کند که دردسرهای شهرداری و مالیات و این حرفها را دارد . این برگ دست‌نویس را چکار کنم که در صورت لزوم ضمانت اجرایی داشته باشد.
تشکر از لطف شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله. در صورتیکه تعهدنامه دارای دستخط، امضا و اثرانگشت ایشان باشد، شما می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد تقدیم دادخواست حقوقی نمایید و مدارک و مستندات خود از جمله تعهدنامه را پیوست دادخواست خود نموده و متعهد را به صورت قانونی، ملزم به انجام تعهد نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر به صورت آنلاین تماس بگیرید.