روابط مادون زنا و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده رو هفته گذشته با یک خانوم که در حال طلاق هستش گرفتن و ما داخل ماشین در حال معاشقه بودیم و داخل گزارش پلیس بخاطر بحثی که باهاشون داشتم زدن این خانوم برام ساک می‌زده
در هر صورت من بازداشتگاه اماکن بودم که به فرداش رفتیم دادگاه ازم پرسیدن جریان چی هست گفتم که من میدونستم ایشون طلاق گرفته و برای آشنایی باهم قرار ملاقات گذاشتیم و کار خاصی نکردیم تو ماشین از این صحبت ها چیزی که من گفتم و همون خانوم همزمان با من وارد دادگاه بودن که گفت من بهش گفتم که در حال طلاق هستیم و طلاق نگرفتم و اینکه کلیات حرف که داخل دادگاه زدم تغیربا تاید کرد
و اینکه با التزام وجه 15میلونی فعلا آزاد کردن دوتا 15تومن ازم گرفتن تا ابلاغیه بیاد برام و گوشیم نمی‌دونم چرا گرفتن اماکن گفت نامه از دادگاه بیای
حالا حکم من که مجرد هستم با ایشون چی میشه و چه حکمی برام میزنن و حکم دو طرف دیگه و باید چیکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مجازات شما شلاق است شما همچنان منکر اطلاع از متاهل بودن ایشون باشید