تعلیق اجرای مجازات و ارتکاب جرم جدید

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
فرشته فرهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
همسر من چند ماه پیش با ی اقا جر و بحثشون میشه و همسرم بهشون چاقو میزنه و ما خسارت میدیم و تمام اما بعدش حکمی براش اومد که اگر تا چن سال خلافی بکنه مجازاتای قبلی رو هم باید بکشه و ی مدت مشخصی بره زندان الان چند ماه از اون ماجرا گذشته و ی نفر دیگ بخاطر ی مشاجره کوچیک کلامی ک دعواشون شده و چنتا مشت بهم زدن از شوهرم شکایت کرده من میخام بدونم ممکنه بخاطر شکایت این فرد اون حکمی ک چن سال باید بره زندان ب جریان بیوفته؟ اگه اره چتوری و ب چ دلیل میشه بهم توضیح بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باتوجه به اینکه همسر شما از سیستم های ارفاقی بهره بردند در تایم مشخص شده نباید مرتکب جرم بشوند در غیر این صورت استفاده از نهاد های ارفاقی منتفی خواهد شد و مجازات سابق با مجازات جدید جمع خواهد شد.