ارتباط نامشروع مادون زنا با زن متاهل

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چندتا سوال داشتم
بنده مجرد هستم و اماکن من با یک خانوم شوهر دار که متارکه میکنه گرفتن در حال معاشقه و خوردن آلت تناسلی بنده
به قید التزام فعلا آزاد کردنمون
1_امکان خرید شلاق که برام میبرن وجود دارد؟
2_ایا این قضیه که من درگیریش شدم شاکی خصوصی ندارد؟
3_گوشی بنده دست اماکن هست برای گرفتن گوشی و ماشینم چیکار کنم!
4_ایا این سابقه که ندارم برام سابقه میشه!؟
5_شماره تماس که تو پرونده من هست با چیزی که تو ثنا ثبت شده فرق داره با کد ملی ابلاغیه میاد؟
6_چیزی که دادگاه ازم پرسید اینو گفتم که من نمی‌دونستم شوهردار هست که دختر گفته میدونسته شوهر دارم و درحال متارکه هستم!؟
مراحل پرونده چقدر طول می‌کشه تا پایانش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.سوال کلی مطرح شده و علیرغم زیاد نوشتن ولی زوایای مساله روشن نیست.احتمال محکومیت شما و ایجاد سابقه کیفری بالاست.احتمال تبدیل حکم از شلاق است.پیشنهاد می شود از تماس تلفنی بهره ببرید تا پاسخ ها با توضیح شما روشنتر باشد.