قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما ب یک مشکل ملکی برخوردیم با یک سازنده قرارداد بستیم منتها ایشون بعد زدن سند ب اسمشون برای گرفتن مجوز ساخت جواب تلفن و پیام های منو خانوادمو نمیده و ادرسی ازش نداریم میخواستیم قرارداد رو فسخ کنیم اما دسترسی ب سازنده نداریم میخواستم بدونم باید چیکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اگر در قرارداد کتبی به این موضوع اشاره کرده اید و نسخه ای از قرارداد را دارید می توانید دانگ انتقالی را برگردانید .در هر حال نیاز به توضیح بیشتر شما‌ و مطالعه دقیق قرارداد است. تر جیحا تماس بگیرید تا موضوع روشن شود.