مالیات نقل و انتقال ملک در فرض صلح عمری

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخاهم 6دانگ مغازه تجاری رابه دخترم به شکل صلح عمری انقال دهم. دارایی میگویداگردخترم بعدازفوت من بخواهددرخواست استقرارصلح رابدهدبایدمالیات سنگینی پرداخت نمایدچون دارایی به عنوان درآمدبه آن نگاه میکندنه ماترک. به همین جهت میگویداگرانتقال قطعی انجام دهم مالیات انتقال کمتری پرداخت خواهدشد. ازطرفی فعلا پرداخت چند ده میلیونی مالیات نقل وانتقال برایم مقدورنیست. خواهشمندم راهنمایب کنیدچه کنم؟آیا نظرکارشناسان دارایی درست است وقانونی دراین موردوجودداردیانه؟ ضمنا قیمت ملک درحال حاضرحدود1/5میلیاردمی باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود پاسخ دارایی کاملا صحیح است تنها راهی که امروز مالیات پرداخت نگردد صلح عمری معوض میباشد بنابراین پرداخت مالیات آن به بعد موکول میگردد اما در فرض انتقال قطعی بدون صلح مالیات پیش از انتقال باید پرداخت گردد