توهیت و قذف از طریق تماس تلفنی

دسته بندی : کیفری | توهین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی پشت تلفن به من فحاشی زیادی کرده میخواستم ازش شکایت کنم ولی دیدم قانون کاهش مجازات فقط جریمه اش می کنند اونم به من داده نمیشه لایحه ای تبصره ای هست که درحین شکایت قید بشه که کاهش مجازات اعمال نشه وضربه شلاق اعمال بشه براش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر فحاشی ساده باشه جریمست اما اگر قذف ( فحش ناموسی) باشه شلاق حدی در پی داره. اگر جزییاتی دارید میتونید تماس بگیرید و در لایحه نویسی کمک خواستید درخدمتم