کیفری دادسرا رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

بنده مجرد 31ساله
بدون سابقه کیفری
شاغل
و اینکه داخل ماشین با یک زن در حال معاشقه گیر کردم و پلیس گرفتن
و در گزارش پلیس که اماکن تنظیم کردن این بود که معاشقه و زن در حال خوردن آلت تناسلی بنده بود
بعد از بازداشتگاه به دادگاه رفتیم و ازم پرسید چی شده جریان توضیح بدید
گفتم من اطلاع داشتم که طلاق گرفته و این که قرار ملاقات گذاشتیم فقط برای دیدن بود و کاری تو ماشین انجام ندادیم
و از زنه پرسیدن گفت اطلاع داشته که من در حال متارکه هستم و دارم طلاق میگیرم
و بقیه حرف های منو تایید کرد
بعد با قرار التزارم وجه به مبلغ 15میلیون دو عدد ازم گرفتن و ولمون کردن
حالا ازتون سوال داشتم که آیا این حکم که برام گذاشتن شلاق یا حبس داره؟
و اینکه شلاق میشه خرید ؟
تعداد شلاق چقدر هست؟
تعداد ماه حبس چقدر ؟
برای منی که مجرد هستم تخفیف قابل نمیشن راهی برای اینکه تبرعه بسم نیست
بعد که گوشی همراه بنده رو دست اماکن هست برای گرفتن گوشیم باید چیکار بکنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مجازات شلاق تعزیری در بزه رابطه نامشروع از تعزیرات منصوص شرعی بوده و قابل تبدیل به جزای نقدی نیست. مجازات رابطه نامشروع شلاق است و این موضوع صراحتا در ماده 637 قانون مجازات اسلامی بیان شده است. زن و مرد که فاقد علقه زوجیت هستند، در صورتی که با هم رابطه داشته باشند، هر دوی آن‌ها حسب مورد برایشان کیفر شلاق تعیین می‌گردد