راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
من یک بلیط هواپیمای داخلی گرفتم و اطلاعات خودم شامل نام و نام خانوادگی به فارسی، کدملی و تاریخ تولد را به درستی وارد کردم اما نام و نام خانوادگی به نام لاتین را به اشتباه ناقص وارد کردم.
متاسفانه شرکت هواپیمایی از صدور کارت پرواز برای من امتناع کردند چون نام لاتین ناقص بود. (هر چند سایر اطلاعات درست بودند)
با توجه به اینکه ما در کشور ایران زندگی می‌کنیم و زبان رسمی ما فارسی است و پرواز داخلی بوده است، در صورت شکایت از شرکت هواپیمایی پول بلیط به بنده بازگردانده می‌شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید درخواست کنید که پول تان را بازگرداند.