شکایت جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر قبلی بنده در راستای مطالبه مهریه یک قطعه زمین کشاورزی فاقد سند ثبتی در اجرای احکام مدنی دادگاه خانواده توقیف نمودند باتوجه به اینکه قبلا فروخته شده بود با ورود وتنظیم دادخواست ثالث اجرایی باگذشت یکسال زمین مورد نظر رفع توقیف شد ودر تجدید نظر خواهی رای قطعی حضوری صادر شد بعد گذشت 6ماه از رای قطعی همسر قبلی بابت همان زمین از بنده وخریدار زمین به اتهام استفاده ازاسناد نوشته های غير رسمی مجعول ومزورجعل در داسرا شکایت کرده ایا این مضوع اعتبار امر مختومه پیدا می کند ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.موضوع قبلی موضوع حقوقی بوده وموضوع جدید کیفری در نتیجه صدور رای در پرونده حقوقی موجب اعتبار امر مختومه در پرونده کیفری نمی شود در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم