مالیات صلح عمری نسبت به انتقال قطعی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

صلح معوض باصلح عمری باحق فسخ چه فرقی داردآیاهنگام اسقرارصلح نامه صلح گیرنده بایدمالیات بیشتری نسبت به انتقال قطعی بدهد. من درحال حاضرنمیتوانم مالیات نقل وانتقال رابدهم وازطرفی دنبال راه حل قانونی هستم که دخترم بعدازفوت من مجبوربه پرداخت مالیات بیشتری نسبت به نقل وانتقال نباشد چون دارایی میگویدمالی که به صلح گیرنده صلح شده جزکسب درآمدتلقی ومالیات بیشتری نسبت به نقل وانقال قطعی خواهدداشت

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام منظور از صلح معوض همان انتقال قطعی هست اما در صلح عمری حق انتفاع از مال پس از فوت مصالح یا هرشخصی که حق مذکور برای وی برقرار شده به متصالح یا انتقال گیرنده منتقل می شود.بله در صلح عمری یا هر انتقالی که مشمول درآمد اتفاقی باشد مالیات بیشتری نسبت به انتقال قطعی تعلق می گیرد