راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سنگ کارم یه کارنمارومی دوطبقه قرارداد بستم که کار به صورت ستون های تخت اجرا شود ولی الان کارفرما میخاد ستون‌های دایره ای انجام بشه درصورتی که حاضرنیست قرارداد تغییر کنه گفتم پولی که گرفتم میدم ابزارم ببرم قبول نمیکنه میتونم شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما به موجب قراداد ملزم هستید ستون ها را طبق قرارداد با وصاف ذکر شده در موعد مقرر به کارفرما تحویل دهید وهرگونه تغییر در قرارداد باید به صورت کتب ذکر گردد.