انجام تعهد مالی حقوق

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود بر وکلای عزیز سایت وکیل وند

یک آگهی دیدم در دیوار ، فروش سیستم کامپیوتر با شرایط اقساط بود در چت دیوار مشخصات مدنظرم را ارسال کردم و شرایط اقساط و قیمت گرفتم وسوسه کننده بود
مبلغ کل 60 میلیون بود با 25 میلیون پیش پرداخت و 3 فقره چک برای 6 ماه

رفتم یک فاکتور غیر رسمی نوشت 20 میلیون پیش گرفت و در فاکتور به اسم بیعانه قید کرد
فرداش 5 میلیون دیگه با 3 فقره چک بردم قبول نکرد و گفت فقط نقدی ☹️ پیش پرداختم رو هم پس نمیده ، ینی قیمت چکی با سودش رو نقدی میخواد
به غیر از اینا فاکتوری که من امضا کردم مشخصات دلخواه منه ولی فاکتوری که اون مهر زده یه مشخصات با قطعات ضعیف تر و ارزون تره

لطفا کمکم کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما باید الزام به انجام تعهدمالی و مطالبه وجه بدهید