آیا بعد از امضای رضایت نامه می توانم موضوع را پیگیری کنم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید جناب من دوسال پیش کاشت انجام دادم صورتمو این خانم زده داغون کرده جهت ریشا نه پاپینه ن به بالا ب جهت صافه و پشت سرم خیلی برداشت کرده خرابش کرده و چهارماه پیش من رفتم اونجا بدش گفتم کاشت انجام بدید صورتمو خراب کردین گفت من خودم انجام میدم گفتم نخیر شما زدی خراب کردی یکی دیگه درس کنه و من ترسیدم خراب کنه 5 میلیونمو داد ازم بد رضایت گرفت ولی من هرجا رفتم کاشت کنم گفت خراب کرده هم پشت سرو هم صورتو باید لیرز کنید یا برید جا خودش من رفتم گفتم بش قبول نمیکنن بقیه بدش گفتم این پول میدم صورتمو درس کن ب عده نگرفت ولی کل همکارشون گفت خراب کردین و رئیس اونجا خانم محمد یان هم گفت حتی پولشو داده باشی بازم باید درس کنی صورتشو خراب کردی و نامه خانم محمدیان داد ک خانم کریمی باید درس کنی مهره هم زد الان من حرفم نمیرسه شاکی بشم ازشون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی جهت راهنمایی باید رضایت نامه ای که امضا کردید بررسی شود اصولا عدول از رضایت قانونا امکان ندارد اما گاهی اوقات میتوان با استناد به مواردی خاص مجدد مورد را پیگیری کرد مثل زمانی که وضعیت شاکی خصوصی پس از گذشت به نحوی تغییر یابد که با زمان اعلام گذشت؛ متفاوت گردد که در این صورت؛ برخی از مراجع کیفری با پس گرفتن رضایت شاکی موافقت می کنند. یا پس از اعلام رضایت، آثار و صدمات شاکی معلوم گردد، در حالی که این وضع در زمان اعلام گذشت، وجود نداشته است. شما میتوانید با ادله این موارد را در اتحادیه مربوطه پیگیری کنید