ادله اثبات اتیان سوگند

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
فرشته فرهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیربنده یه وکیل گرفتم برای دادخواست خلع یدوبرای ملک خودم سندرسمی نظریه کارشناسی ودلایل کافی دارم وکیل بدون اطلاع بنده درقسمت دلایل وضمایم اتیام به سوگندروعنوان کرده آیااتیام به سوگندازاختیارات وکیل میباشد؟چون اتیام به سوگندزمانی است که خواهان یاخوانده دلایل وادله ای نداشته باشد وبخواهدباقسم خوردن پرونده اش راپیش ببرد ازاین روطرف بنده هیچ ادله ای برای دادگاه جز قسم دروغ وفریب دادگاه ندارد این عنوان اتیان سوگند میتواند برای طرف بنده منفعت داشته باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هیچ مانعی ندارد خیلی از وکلا به جهت کامل بودن و زیاد شدن ستون ادله منضمات اتیان سوگند رو در دادخواست های خود اضافه می‌کنند که خدشه ای به سایر ادله وارد نخواهد کرد