تعیین ارزش ملک در پرونده جعل

دسته بندی : کیفری | جعل
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام شوهرثابقم.خونه ای که در هال زندگی هستم رو دونگش به نامم بوده سال 90 جعل کرده زده به نام پسرم.شکایت کردم تاریخ اطلاع از جرم سال 1402 بعد از قرار کارشناسی و احظار متهمان.
بازپرس موقوفی تعقیب زدو گفت به نظر تعقیب متهم امکان پذیر نیس سال وقوع جرم 90بوده.

سپس اعتراض کردم.پرونده رفت دادگاه پروندرو که خوندم ..نقض گرفته بودی قاظی و گفته که شاکی احظار و ارزش ملک پرسیده پشه.

حالا خواهشمندم کمکم کنید ارزش ملک رو باید چند بگم؟؟
چیکار باید کنم؟؟فردا باید برم .مبلغ رو باید چه قد بگم که جلب به دادرسی صادر بشه توسط دادگاه..

دودونگ خونه به نامم بوده محدوده استاد معین تهران.تاریخ جعل 1390 تاریخ اطلاع 1402

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تعیین قیمت ربطی به جلب به دادرسی ندارد،برای قیمت هم می‌توانید ارزش منطقه ای آن را بگویید.