فروش مال غیر و اعاده دادرسی

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
اینجانب به اتهام فروش مال غیر زمین به سه سال حبس به رد محکوم گردیده ام وپس از قطعیت روانه زندان شدم که پس ازسپری نمودنذحدود یک سال ازحبس برابربندجیم ماده 474آیین دادسری کیفری عاده دادسری نموده ام باتوجه به مسنتدات جدیدالحصول دیوان عالی حکم برمنتفی بودن کیفر وهمچنین به پذیرش عاده دادسری رسیدگی مجدد را به شعبه هم ارض محول نموده

حال آیا میتوانم تقاضای توقف اجرای حکم زندانی خود را از اجرای احکام بگیرم؟
و تی چه ماده قانونی میتوانم اقدام کنم
باتشکر علی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.با ارسال درخواست به اجرای احکام، خودشان باید اجرای حکم را متوقف کنند و شما تا زمان دادگاه بعدی ازاد هستید.