دریافت خسارت از بیمه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من پدرم با ماشین با یه نفر تصادف میکنه ینی لاستیک ماشینش روی پاش میره پنجه پاش میشکنه ،سوارش میکنه میرسونه مراکز درمانی و اونجا بابام میره خونه مدارک ایناشو بیاره طرفم اونجا میگ پدرم فرار کرده ولی بعدا ک پدرم میاد بیمارستان دنبال کاراش ...الان میخوام بدونم با اینکه صحنه تصادف بهم خورده بیمه شامل پدرم میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه بتونین اثبات کنین موضوع تصادف رو خسارت درمانی و دیه از محل بیمه خودرو قابل دریافت هست چرا که بنابر قاعده تسبیب ،مسبب حادثه ملزم به پرداخت کلیه خسارات میباشد