اتهام غصب عنوان به همسر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و ادب خدمت استادان گرانقدر بنده با جرمی ک واقا بیگناه هستم ب 15 ماه حبس و بعد از اعتراض به 3 ماه و پانزده روز ب اتهام غصب عنوان دادگاه محکوم کرد اتهامی ک واقا ناعادلانه محکوم شدم و صرفا از طریق سوال پیامکی همسر سابقم مبنی شنیدم رفتی تو آگاهی و پاسخ بنده ناحیه ضرقام اط ک منظور بنده از کلمه ی ناحیه بسیج بوده اما ایشون با این ترفند شکایت غصب عنوان کردن و تا نوزدهم برای اجرا بیشتر وقت ندارم لطفا عزیزان باتجربه کمک کنید من دو تا بچه دارم و این خانم با حیله و ترفند و رتبطه بازی این رای رو گرفته چجوری جلوی حکمو بگیرم و اعاده بزنم ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی سوال شما نا مفهوم است و برای راهنمایی بیشتر بهتر است دادنامه شما مطالعه گردد.