افترا و تهدید به افشای عکس های خصوصی

دسته بندی : کیفری | افترا
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بایکی ازدوستانم به مشکل خوردم سر توهمی که داره میگه من 5ساله بادوست پسرش درارتباطم رابطه جنسی دارم وازش پول میگرفتم
حالا هرچی عکس وفیلم ازمن واقایی که قبلاباهاش ددست بودم به دست همسراین اقارسونده میخواستم بدونم بایدچیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید شکواییه علیه ایشون ثبت کنید با عنوان افترا و تهدید بر افشای عکس های خصوصی. اگر جزییات دیگه ای هست میتونید تماس بگیرید و در جریان بذارید و یا در نگارش متن شکواییه کمک بگیرید.