مطالبه وجه علیه شخص بدهکار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از طرف داشنگاه به وام 60تومنی گرفتم 4تا قسط عقب افتاد یه پیامک اول برام اومد که برای شما پرونده قانونی تشکیل شد بعد دوروز پیام اومده حکم جلب شما صادر شد پیگیری کنید من الان 3قسطو پرداخت کنم الان حکمه لغو میشه ؟ الان اصن باید چیکار کنم ؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه قبل از اقدام از طریق دادگاه به بانک مراجعه میکردید قابل انجام بود ولی در وضعیت فعلی احتمال اینکه بانک با پرداخت یه قسط معوقه دادخواست را مسترد نماید کم است در هر صورت به بانک مراجعه و مطرح نمایید پرداخت را شاید قبول نماید