کلاهبرداری از طریق خرید رمز ارز

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده از طرف دیوار و تلگرام با یک شخص آشنا شدم و ایشون به من پیشنهاد خرید رمز ارز رو دادن که قرار بود مبلغ خرید به کارت من واریز بشه و من در قبالش رمز ارز بخرم فک نمیکردم جرم باشه و بشه کلاهبرداری کرد 5 روز پیش دو بار به مبلغ 14 میلیون واسشون رمز ارز خریدم و واریز کردم یهو از سمت بانک پیام اومد که حسابتون مسدود شد وقتی پیگیر شدم گفتن یه نفر از اصفهان ازتون شکایت کرده باید پولشو بدین حسابشون هک شده و واریز شده به حساب شما با توجه به اینکه من با این آقا در تلگرام در ارتباط بودم و باهاشون چت داشتم از چند تا مشاور پرسیدیم گفتن باید بگین اطلاع نداشتم و از خودتون دفاع کنین آیا ما میتونیم متقابلا شکایتی صادر کنیم و اصلا به دادگاه نگیم که رمز ارز خریدم و بگیم حساب منم هک شده بود و کل گوشیمو هک کردن؟و خودشون خریدن چون واقعا هم به گوشیم دسترسی داشتن و بعد واریز وجه از یه شماره باهام تماس گرفتن ما حس میکنیم شماره همون هکر هست واسه اون چه طوری اقدام کنیم؟میترسم طرف پیدا بشه چتهای تلگرام رو نشون بده دروغگو بشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا بلافاصله با مراجعه به پلیس فتا شکایت موضوع خودتون و شخصی که در تلگرام هست رو مطرح نمایید بعد برای شکایتی که علیه شما شده در دادگاه حاضر شده و دفاع نمایید حالا یا خودتان یا توسط وکیل،چون در دادگاه کیفری عدم حضور متهم معمولا به ضرر ایشون تموم میشه.و در آنجا از عدم آگا هی خودتون از این موضوع دفاع کنید ،تا عدم سو نیت شما اثبات بشه،پیشنهاد می‌شود حتما از وکلای سایت یا حتی المقدور ازلایحه دفاعیه توسط وکلای سایت اقدام نمایید.