کیفری سرقت حیوان خانگی

دسته بندی : کیفری | سرقت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من یک گربه نر از دوستم خریداری کردم، این گربه تا وقتی که بزرگ شد پیش دوستم نگه داری میشد و زمانی که این گربه به سن جدایی رسید دوستم اون گربه و بقیه گربه ها رو به تهران برد که اونارو بفروشه توی فروشگاه حیوانات، اما قبل از اینکه من اون گربه نر رو بگیرم، شخص دیگه ای که یکی از گربه های ماده رو میخواست و انتخاب کرده بود به اشتباه گربه من که 1.100 هزینه واکسن و دامپزشکیش کردم رو برد، اول از همه جواب هیچکس رو نمیداد ولی بعد که تونستم باهاش صحبت کنم و من درخواست کردم هزینه واکسن و دامپزشکی که کردم رو بازگردونی کنه که مم بیخیال شم اول موافقت کرد و بعد بلاک کرد منو میخواست شکایت حقوقی بکنم ولی نمیدونم در چه مورد باید شکایت کنم، میخواستم با عنوان سرقت ثبت شکایت کنم که دفتر خدماتی گفتن که نمیشه با این شرایط

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در صورتیکه گربه ها تحت مالکیت شما می باشند با دلائل می توانید شکایت نمایید