اثبات ضرب وجرح توسط زوج

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده همیشه توسط همسرم تهدید به کتک میشدم. گاهی هم در عصبانیت یک مشت یا لگد میزد. اینبار که بحث شد گفتم بیا بزن بیا بزن.فکر نمیکردم دیوونه بشه. تحریک شد و من زیر مشت گرفت. دستام گردنم کبوده. الان چون بچه مریض دارم تا یک سال آینده نمیخوام جدا بشم. خواستم بپرسم الان چی کار کنم؟ اگه فقط برم ثبت پزشکی قانونی کنم و نخوام همسرم بفهمه و بره دادگاه میشه؟ اینکار بعدا یعنی مثلا یک سال بعد به سودم هست؟با سلام. بنده همیشه توسط همسرم تهدید به کتک میشدم. گاهی هم در عصبانیت یک مشت یا لگد میزد. اینبار که بحث شد گفتم بیا بزن بیا بزن.فکر نمیکردم دیوونه بشه. تحریک شد و من زیر مشت گرفت. دستام گردنم کبوده. الان چون بچه مریض دارم تا یک سال آینده نمیخوام جدا بشم. خواستم بپرسم الان چی کار کنم؟ اگه فقط برم ثبت پزشکی قانونی و ثبت کنم و نخوام همسرم بفهمه و بره دادگاه میشه؟ اینکار بعدا یعنی مثلا یک سال بعد به سودم هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود باید شما با اماره ودلیل اثبات کنید وتا یکسال فرصت شکایت دارید صرف پزشکی قانونی اثبات نمیگردد