شکایبت از شرکت تعاونی اتوبوسرانی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برای ثبت شکایت از شرکت تعاونی مسافربری حمل و نقل عمومی که به علت بی احتیاطی راننده منجر به واژگونی اتوبوس گردیده و مسافر دچار آسیب دیدگی و متحمل هزینه های درمان گردیده و شرکت در ساعت 3 بامداد برای انتقال به محل مورد اطمینان و معاینات جدی اقدام ننموده پ مسافر را در آن ساعت شب رها نموده چگونه می توانم اقدام نمایم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

برای شکایت از تعاونی مسافربری ابتدا وارد وبسایت 141.ir شده و با پر کردن اطلاعات لازم اقدام به ثبت شکایت نمایید و در نهایت از طریق دادگاه دادخواست مطالبه خسارت مطرح شود