نحوه ثبت شکایت تصادف

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در سامانه 141 شکایت مربوط به تصادف ثبت گردیده آیا پس از ثبت شکایت می بایست منتظر نتیجه باشم و سپس به دادگاه مراجعه نمایم یا دو‌ مقوله ی جدا هستند و ضمن شکایت در 141 همزمان در دادگاه نیز برای ثبت شکایت و دریافت هزینه های درمانی اقدام نمایم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باید دادخواست یا شکایت مناسبی رو از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت تا به مرجع قضایی ذی صلاح ارسال گردد