سو پیشینه بعد از حبس تعلیقی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوسال پیش با رفیقم توی ماشین رفیقم 10 کیلو تریاک ازمون گرفتن ولی رفیقم به من گفت گردن بگیر بهت پول میدم حالا پول نداد و این حرفا که از خیرش گذشتم ولی قاضی جریمه نقدی و شلاق اجرا کرد حبس هم 5سال تعلیقی برام برید خواستم بدونم وقتی 5سال تعلیقیم تموم بشه ممکنه سوپیشینه هم پاک بشه که بتونم جایی برا استخدامی اقدام کنم؟یا سوپیشینه همیشه هستش؟ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این موضوع نیاز به رویت دادنامه شما دارد معمولا بعد از حبس تعلیقی سو پیشینه پاک می شود جهت اطلاع از سو پیشینه از پلیس بعلاوه ده اقدام نمایید.