راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید بنده به کسی بابت بدهی سفته دادم و تسویه کردم ایشون سفته رو به برادرش داده و اون از من شکایت کرده میخواستم بدونم چجور باید شکایت کنم از هر دو و اینکه چه متنی بنویسم تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر یک اظهارنامه ابتدا برای او ارسال کنید وبه او 3 روز مهلت دهید سفته را مسترد کند درصورتی که اقدامی ننمود دادخواست استرداد سفته مطرح نمایید.