کیفری ضرب جرح پابند الکترونیک

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من شیش ماه حبس دارم بابت ضرب جرب میتونم درخواست پابندبدم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام بله می توانید درخواست پابند پس از تحمل مقداری از حبس را داشته باشید و بعد از آن درخواست افزایش مسافت بدهید در صورتی که شاکی رضایت خود را اعلام کند تخفیف مجازات و یا تعلیق مجازات صورت می پذیرد و عفو در صورتی شامل حال شما می شود که شاکی رضایت بده شامل حال شما می شود باتشکر