الزام به انجام تعهد مبنی بر تحویل گربه

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک گربه نر از دوستم خریداری کردم، این گربه تا وقتی که بزرگ شد پیش دوستم نگه داری میشد و زمانی که این گربه به سن جدایی رسید دوستم اون گربه و بقیه گربه ها رو به تهران برد که اونارو بفروشه توی فروشگاه حیوانات، اما قبل از اینکه من اون گربه نر رو بگیرم، شخص دیگه ای که یکی از گربه های ماده رو میخواست و انتخاب کرده بود به اشتباه گربه من که 1.100 هزینه واکسن و دامپزشکیش کردم رو برد، اول از همه جواب هیچکس رو نمیداد ولی بعد که تونستم باهاش صحبت کنم و من درخواست کردم هزینه واکسن و دامپزشکی که کردم رو بازگردونی کنه که من بیخیال شم، اول موافقت کرد و بعد بلاک کرد منو، الان میخوام دادخواست استرداد حیوان رو بدم و هزینه هایی که شده رو با اثبات کردنشون بدم و گربه رو بگیرم یا هزینه هایی که من کردم رو استرداد بده بهم، چه اقدامی بکنم بهتره؟ موضوع دادخواست رو چی باید بگم به دفاتر خدمات قضایی؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید با مدارک و مستندات ابتدا بیع و خرید گربه را اثبات کنید سپس تحویل گربه را از دادگاه بخواهید