سلام وقت بخیر من یک پرونده مطالبه وجه دارم رای به نفع من صادر شده خوانده در نظر داره

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یک پرونده مطالبه وجه دارم
رای به نفع من صادر شده
خوانده در نظر داره پول رو بده ولی میگه از طریق دادگاه نباشه
بریم دفتر اسناد رسمی اونجا نصف مبلغ شبا بزنه به کارتم و بقیه یه چک بده و من رضایت بدهم. بهانه ایشان هزینه عشر اجرایی هست که پرداخت نکند.
قبلا استعلام اموال کردیم ، یه خودرو داره و توقیفیش ثبت شده.
چون منو تحت فشار قرار میده واقعیتش ، خانوادم در جریان نیستند می‌خوام زود قضیه تموم بشه، از این طرف هم نمیخوام منو سرکار بزاره منو. چون طرف مقابل وکیل داره و من ندارم زیاد در این زمینه اطلاع ندارم.لطفا منو راهنمایی کنید🙏🏻
آیا درخواست ایشان قبول کنم یا از طریق دادگاه مبلغ دریافت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر ، قبل از تسویه کامل رضایت ندهید .موفق باشید .