فسخ قرارداد شراکت سرمایه گذاری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود 2هفته پیش ازطریق آگهی.دیواربابت شراکت درمغازه لوازم یدکی مبلغ 900 میلیون سرمایه گذاری کردم ایشون سرمایه مغازه رو بدون صورت برداری طبق سیستم حسابداری 6میلیارد اعلام کردن که در قرارداد سرمایه ایشان همین مبلغ اعلام شد ولی الان که آنجا مشغول شدم وکمی با قیمت ها آشنا شدم متوجه شدم اجناس خیلی کمتر ازاون مبلغی هست که ایشون اعلام کردن حداکثر شاید الی 3میلیارد باشه همچنین درآمدی که گفتن دارن دروغ گفتن وبسیار بدحساب بدهکار میباشن من قرارداد یک ساله بستم میتونم قانونی پیگیری کنم قرارداد فسخ کنم پولم پس بگیرم

واین که بابت ضمانت سفته بدون تاریخ گرفتم میشه ازطریق سفته ها پیگیری کنم که زودتر به پولم برسم چون این آقا همه چیز ایی که قرارداد گفته دروغ بوده واگه بخوام سفته ها رو اجرا بزارم چه قدر هزینه باسم داره مبلغ سفته ها 870میلیون میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه در قرارداد حق فسخ دارین و همچنین صورت اموال با قیمت پیوست قرارداد باشد میتونین با ارجاع به کارشناس درخواست فسخ قرارداد را از دادگاه نمایید