دفاع در برابر رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر
من با یه آقایی که ادعا میکرد مجرده دوست شدم و بعدها فهمیدم متاهله و بچه داره. طردش کردم ولی اومد با قسم و آیه گفت در حال جدا شدنه و حتی رابطه جنسی با زنش نداره و من قانع شدم که باهاش بمونم
بین ما تو دایرکت اینستاگرام پیام و عکس‌های برهنه رد و بدل شده ولی رابطه جنسی از نوع دخول نداشتیم
الان زنش پیامای اینستاگرام مارو دیده و می‌خواد از هر دومون شکایت کنه
می‌خوام بدونم دادگاه چه حکمی به من میده و اگه من تو دادگاه بگم که ما لفظی صیغه عقد موقت خوندیم تبرئه میشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مجازات جرم رابطه نامشروع شلاق هست در خصوص سوال دوم،بله شما به تلفظ صیغه بین خودتون اشاره کنید البته بین صحبت های شما و ایشون نباید تناقضی وجود داشته باشه.