شکایت بابت شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلا م و وقت بخیر
حداودا یک ماه پیش فردی از بنده شکایت کرده بودن و در بازپرسی اولیه دو شاهد برده بودن و بنده هم سه شاهد بردم و به خاطر تناقض شهادت شهود شاهد های هر دو طرف باطل و منع تعقیب اینجانب صادر شد و باز بعد از تجدید نظر خواهی به رای بازپرسی در دادگاه کیفری دو رای به برائت اینجانب صادر شد ولی دوباره شاکی با دو شاهد دروغین درخواست اعاده د ادرسی از دادگاه بدوی نمودن و دوباره پرونده جاری شد و در بازپرسی و دادگاه کیفری به دلیل اشنا بودن شاکی با بازپرسی و قاضی شاهد هایی که تناقض گفتاری داشته و کاملا جملات متفاوت در دادگاه توضیح داده بودند بنده محکوم شدم و لی طبق اعتراض اینجانب برای استان در رای صادره اعلام شد که شاهدین تناقض گفتاری دارند و کاملا واضع که شاهدین ساختگی میباشند و حکم برائت اینجانب صادر شد
1 . تحت چه عنوانی میتوانم از این شاهد ها شکایت کنم و نتیجه محکومیت این دو فرد بگیرم
2.ماده قانونی که نیاز برای شکایت از این افرادهست لطفا توضیح بدید
3. میتونم هزینه هایی که تو پروسه این پرونده متحمل شدم از شاکی مطالبه کنم
قابل ذکر حکم محکومیت اینجانب صادر نشد و پرونده مختومه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی تحت عنوان شهادت کذب علیه شهود مذکور مطرح نمایید .ضمنا بابت خسارت های وارده ناشی از دفاع از پرونده مطروحه می توانید دادخواستی حقوقی به دادگاه مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه ودادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید