ایراد رد دادرس در تجدیدنظر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.در رابطه با موضوع تصادف که عابر پیاده فوت کردند و راکب موتور سیکلت بخاطر شکایت خانواده و نداشتن گواهی نامه به دوسال حبس و پرداخت دیه کامل شده اند ما تجدیدنظر زدیم که از شانس رفت زیر دست همون قاضی که رای بدوی داده و اون رد کرده تجدید نظر رو آیا ما میتونیم دوباره تجدید نظر بزنیم چون طبق اطلاعاتی که بدیت اوردم قاضی که رای میده نباید تجدید نظر بیفته زیر دست خودش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مهلت ایراد رد دادرس شما تمام شده اگر به تازگی متوجه این موضوع شده آید که این دادرس همان دادرس شعبه بدوی می باشند شاید بتوانید اعاده دادرسی بزنید.